Belangrijk bericht ivm Coronavirus COVID-19

Bijgewerkt: 26 nov 2020

Alle afspraken worden met ingang vanaf 17 maart 2020 geannuleerd

en dit tot en met tenminste 5 april 2020.Beste klanten,


Gezien de ernst van de huidige situatie ivm COVID-19 ben ik (ondanks alle voorzorgen die zowel jullie als ik genomen hebben) tot de conclusie gekomen dat het annuleren van alle afspraken tot en met tenminste 5 april 2020 de enige juiste manier is om zowel jullie als mezelf en onze gezinsleden te beschermen tegen dit afschuwelijke virus.


Er kunnen nieuwe afspraken vastgelegd worden voor ten vroegste 6 april 2020.

Let wel op dit is onder voorbehoud dat er geen uitbreiding komt van de huidige maatregelen van de overheid.


Natuurlijk begrijp ik dat het voor jullie niet fijn is om met ver uitgegroeide en te lange nagels rond te lopen gedurende een langere periode.

DAAROM worden morgen en woensdag VIJLEN verzonden naar ELKE KLANT, die gelnagels/kunstnagels/gellak draagt die door mij geplaatst zijn.

Hierdoor kunnen jullie zelf voorlopig jullie nagels inkorten of eventueel verwijderen.

Deze vijlen komen uit een steriele verpakking en worden nog eens gedesinfecteerd voor verzending. Ook zijn deze herbruikbaar en kunt u ze zelf reinigen en ontsmetten.


LET OP! De ruwe kant van de vijl (100 grid) is bedoeld voor het vijlen van het kunstnagelproduct en het inkorten van de nagels. De 'zachte' kant van de vijl (180 grid) is bedoeld voor het vijlen van je natuurlijk nagels en de afwerking van je vijlwerk.

VIJL NOOIT met de RUWE zijde van de vijl op je NATUURLIJKE NAGEL!

Dit veroorzaakt beschadiging en pijn voor enkele weken en een pijnlijke applicatie en slechte hechting van je nieuwe kunstnagels.


Voor de mensen met wimperextensions, laat deze gewoon uitgroeien zonder er aan te prullen, dit is het gezondste voor je natuurlijke wimpers.

Kan je de uitgroei en het verlies van de wimpers toch niet aanzien? Laat dan een beetje vaseline intrekken op je wimpers of make-up remover op oliebasis, wrijf daarna verticaal van boven naar beneden over je wimpers tot deze loskomen en spoel na met water.

WRIJF NOOIT horizontaal van links naar rechts, hierdoor kunnen je wimpers afbreken!


Voor mijn pedicure-klanten, probeer zelf in de mate van het mogelijke je nagels bij te knippen en een hydraterende crème op je voeten smeren. Vraag indien nodig hulp aan een gezinslid. Ook wordt het warmer en zonniger weer, dus eventueel kunnen open schoenen een tijdelijke oplossing/verlichting bieden.

Ik weet uiteraard ook dat dit niet ideaal is, maar ik hoop toch dat jullie met deze tips voorlopig een beetje geholpen zijn voor de komende weken.


#BetterSafeThanSorry

#SamenTegenCorona


Dankjewel voor jullie begrip!


#StayHome

It Could Safe Lives


7 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven