Afspraken geannuleerd t.e.m. 13 dec


Zoals jullie al enkele dagen via alle mogelijke media vernomen hebben, gaan we vanaf 2 november '20 opnieuw in lockdown als uiterste poging het coronavirus te bestrijden. Dit betekent dan ook dat ik verplicht ben mijn activiteiten stop te zetten en alle afspraken t.e.m. 13 dec '20 te annuleren. De geplande afspraken na die datum kunnen (voorlopig) blijven staan.

Nieuwe afspraken zijn ook mogelijk vanaf 14 dec '20 en kunnen nu reeds geboekt worden zowel online als via mij persoonlijk.

Natuurlijk begrijp ik dat het voor jullie niet fijn is om met ver uitgegroeide en te lange nagels rond te lopen gedurende een langere periode. Tijdens de vorige lockdown kregen alle nagelklanten een gratis vijl toegestuurd (laat het mij even weten indien dit voor jou niet zo was, je hebt hier recht op) hopelijk heeft iedereen deze bewaard, hij zal van pas komen.

Heb je nood aan een nieuwe vijl dan kan je via mij ééntje aankopen aan €3,50/stuk. Keuze uit 100/180 grid of 200/240 grid (hoe hoger de grid, hoe zachter/fijner de vijl).

Voor wie zijn vijl nog heeft en er alvast mee aan de slag wil... hieronder nog even de belangrijkste aandachtspunten!

LET OP! De ruwe kant van de vijl (100 grid) is bedoeld voor het vijlen van het kunstnagelproduct en het inkorten van de nagels (vijl niet haaks op je nagel zetten, maar onder 45° om in te korten).

De 'zachte' kant van de vijl (180 grid) is bedoeld voor het vijlen van je natuurlijk nagels en de afwerking van je vijlwerk. Mensen met gelpolish gebruiken deze kant ook best om in te korten, jullie kunstnagelproduct (rubberbase) is immers minder hard.

!VIJL NOOIT met de RUWE zijde van de vijl op je NATUURLIJKE NAGEL! Dit veroorzaakt beschadiging en pijn voor enkele weken en een pijnlijke applicatie en slechte hechting van je nieuwe kunstnagels.

Voor de mensen met wimperextensions, laat deze gewoon uitgroeien zonder er aan te prullen, dit is het gezondste voor je natuurlijke wimpers.

Kan je de uitgroei en het verlies van de wimpers toch niet aanzien? Laat dan een beetje vaseline intrekken op je wimpers of make-up remover op oliebasis, wrijf daarna met een vochtig wattenschijfje verticaal van boven naar beneden over je wimpers tot deze loskomen en spoel na met water.

WRIJF NOOIT horizontaal van links naar rechts, hierdoor kunnen je wimpers afbreken!

Ga ook NOOIT TREKKEN aan je wimperextensions, je trekt dan je natuurlijke wimpers mee uit!

Wil je je wimpers extra verzorgen dan kan je bij mij terecht voor een wimperserum, dit zal je natuurlijk wimpers verzorgen en de groei zichtbaar boosten! Het kan ook op de wenkbrauwen gebruikt worden.

Kostprijs €48/stuk van het merk LashLiftBrow.

Voor mijn pedicure-klanten, probeer zelf in de mate van het mogelijke je nagels bij te knippen en een hydraterende crème op je voeten smeren. Vraag indien nodig hulp aan je eventuele 'knuffelcontact' of een gezinslid. Worden je teennagels toch te lang? Kies dan binnenshuis voor 'sloefjes', slippers of ... i.p.v. gesloten schoenen, dit zal de druk op je te lange teennagels toch een beetje verminderen. Blijf je voetjes ook voldoende insmeren om eelt en droge huid zo veel mogelijk tegen te gaan. Producten hiervoor van ProNails en Biobalance kan je bij mij bestellen. Bij interesse mag je me contacteren zodat we het juiste product voor jou kunnen bepalen en de prijs hiervan.

Ik weet uiteraard ook dat dit alles niet ideaal is, maar ik hoop toch dat jullie met deze tips voorlopig een beetje geholpen zijn voor de komende weken.

>>>


Veel liefs en tot snel!

#StaySafe

#SamenSterk

#SamenTegenCorona4 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven