We're Back! HEROPSTART 18 mei '20


Wat doet u als klant?

 1. Pas altijd een strikte handhygiëne toe.

 2. Begroeten met handen geven, kussen of knuffelen is momenteel 'not done'.

 3. Een mondmasker is ook voor u als klant verplicht, anders wordt de behandeling niet gestart. Indien u dit wenst kan u ééntje aankopen voor €2.

 4. Tijdens de behandeling is het de bedoeling dat er zo weinig mogelijk andere personen in de ruimte, waar wij zitten, aanwezig zijn. Alle aanwezigen zijn verplicht een mondmasker te dragen. Ventileer deze ruimte ook indien mogelijk.

 5. Bij voorkeur vraag ik om contactloos te betalen via de bancontact- of payconiq-app. Lukt dit niet? Geen probleem, dan betaal je gewoon cash.

 6. Vertoont u minimale symptomen van ziekte (hoesten en/of koorts en/of tekens van respiratoire klachten - kortademigheid, piepende ademhaling - en/of griepachtige symptomen - algemeen onwel gevoel, keelpijn, koorts, spierpijnen) maak dan voorlopig geen afspraak of annuleer deze dan indien u er al één gemaakt hebt en contacteer uw huisarts.

 7. Bij vermoeden van corona van een familielid, vriend(in), kennis of collega waarmee u nauw contact heeft gehad, maak dan geen afspraak of annuleer deze dan indien u er al één gemaakt hebt en contacteer uw huisarts, zelfs wanneer u nog geen ziektesymptomen heeft.

 8. Behoort u tot een risicogroep (personen ouder dan 65 jaar, diabetici, personen met een hart- long- of nieraandoening of personen met een verzwakt immuunsysteem)? Hieromtrent is de richtlijn om jullie gescheiden te houden van de andere klanten, aangezien ik naar jullie kom, vormt dit dus geen probleem.

 9. Tenslotte: Heeft u net een afspraak gemaakt en voelt u zich ongerust en/of onzeker in of over deze situatie ook dan kan en mag u uw afspraak kosteloos annuleren.

Wat doe ik voor jullie?

 1. Er wordt antibacteriële handzeep van ProNails ter beschikking gesteld zodat u uw handen kan wassen alvorens onze behandeling begint. Ook alcogel wordt ter beschikking gesteld.

 2. De handen en/of voeten van elke klant worden voor de behandeling start, ontsmet met Proseptic (90% alcohol).

 3. Zelf draag ik anti-allergische handschoenen met een niveau 2 bescherming (conform EN374), ondoordringbaar voor chemicaliën en bacteriën.

 4. Zoals altijd draag ik een mondmasker en nu een wegwerpschort, eventueel ook een faceshield in de mate van het mogelijke.

 5. Zoals altijd verse 'table protection towels' bij elke klant.

 6. Zoals altijd wordt na elke klant al het materiaal (vijlen, freesbitjes, andere tools, frees, beide lampen en de stofafzuiging) gereinigd met Clinilotion (70% alcohol) of Barbicide.

 7. Na alle klanten wordt dagelijks nog een extra grondige reiniging en ontsmetting van alle gebruikte tools uitgevoerd in het ultrasoontoestel met Podisonic of Dürr ID 213.

 8. Zoals altijd krijgen freesbitjes hun dagelijkse reiniging en ontsmetting met 'Dürr ID 220 boren-desinfectie'.

 9. Voor geannuleerde afspraken worden momenteel geen kosten aangerekend.

Afspraken

De online agenda blijft voorlopig gesloten.

Alle afspraken worden door mij persoonlijk geregeld. Zoals altijd ben ik, door de week, bereikbaar via telefoon, whatsapp, social media, mail...

Ik zal mijn agenda opstarten met de mensen waarvan ik de afspraken in de afgelopen maanden moest annuleren.

Prijzen

Deze hele situatie heeft echter ook gevolgen gehad, d.w.z. dat ik voor het eerst in meer dan 5 jaar een lichte prijsverhoging zal doorvoeren.

De prijzen zijn aangepast op de website en kan je via volgende link alvast eens bekijken.


https://www.perfectnails-veerle.com/book-online


Voor de klanten van gelnagels wil ik nog even toelichten dat er geen prijsverschil meer zal zijn afhankelijk van wanneer u een refill laat uitvoeren (voor of na 3 weken). Ook een nieuwe set, zonder verlenging weliswaar, zal vanaf nu aan dezelfde prijs van een refill zijn. Er gaat echter wel een prijsverschil zijn afhankelijk van het gekozen product: polygel/acrygel of mastergel. Dit omwille van de prijs van het product alsook van de verwerkingstijd ervan.

De klantenkaarten blijven nog steeds geldig, net zoals jullie kortingen daarop. 

Wat betreft de cadeaubonnen, hiervan wordt de geldigheid met 2 maanden verlengd.

Als laatste wil ik nog even aanhalen dat op de locaties waar ik genoodzaakt ben om betalend te parkeren, sinds dit jaar een toeslag van €5 zal worden aangerekend.

>>>


Tenslotte wil ik jullie allemaal bedanken voor jullie geduld, begrip en vertrouwen de afgelopen weken! Jullie zijn stuk voor stuk toppers! Dankjewel!

Ik kijk er naar uit jullie terug te zien!

#StaySafe

#StayHome

It Could Safe Lives9 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven
</