Wij blijven aan het werk!


Iedereen heeft afgelopen weekend waarschijnlijk het nieuws vernomen dat de regering opnieuw strengere maatregelen treft vanaf maandag

18 okt '20. Terwijl de horeca alvast voor een maand moet sluiten, mogen wij voorlopig nog aan het werk blijven.

Voor onze sector zijn er geen verstrengingen, MAAR ook nog steeds geen versoepelingen sinds de heropstart op 18 mei '20.

Ondanks het feit dat de cijfers dagelijks verslechteren, stel ik vast dat sommige mensen het alsmaar minder nauw nemen met de bestaande maatregelen die wel nog steeds van toepassing zijn.

Hieronder som ik nog even op wat u als klant kan of moet doen én wat ik voor jullie doe. Ik reken op jullie!

>>>


Wat doet u als klant?

 1. Was of ontsmet je handen voor aanvang van de behandeling.

 2. Een mondmasker is ook voor u als klant verplicht, anders wordt de behandeling niet gestart. Ons contact is nooit vluchtig (max 15min) en er is nooit een afstand van 1,5m tussen ons tijdens de behandeling.

 3. Gedurende de behandeling is het de bedoeling dat er zo weinig mogelijk andere personen in de ruimte, waar wij zitten, aanwezig zijn. Alle aanwezigen zijn verplicht een mondmasker te dragen. Ventileer indien mogelijk.

 4. Bij voorkeur vraag ik om contactloos te betalen via de bancontact- of payconiq-app. Lukt dit niet? Geen probleem, dan betaal je gewoon cash.

 5. Vertoont u minimale symptomen van ziekte (hoesten en/of koorts en/of tekens van respiratoire klachten - kortademigheid, piepende ademhaling - en/of griepachtige symptomen - algemeen onwel gevoel, keelpijn, koorts, spierpijnen) maak dan voorlopig geen afspraak of annuleer deze dan indien u er al één gemaakt hebt en contacteer uw huisarts.

 6. Bij vermoeden van corona van een familielid, vriend(in), kennis of collega waarmee u nauw contact heeft gehad, maak dan geen afspraak of annuleer deze dan indien u er al één gemaakt hebt en contacteer uw huisarts, zelfs wanneer u nog geen ziektesymptomen heeft. De app CoronaAlert kan hiervoor een handige tool zijn wanneer u twijfelt.

 7. Behoort u tot een risicogroep (personen ouder dan 65 jaar, diabetici, personen met een hart- long- of nieraandoening of personen met een verzwakt immuunsysteem)? Hieromtrent is de richtlijn om jullie gescheiden te houden van de andere klanten, aangezien ik naar jullie kom, vormt dit dus geen probleem.

Wat doe ik voor jullie?

 1. De handen en/of voeten van elke klant worden voor de behandeling start, ontsmet met Proseptic (90% alcohol).

 2. Zelf draag ik anti-allergische handschoenen met een niveau 2 bescherming (conform EN374), ondoordringbaar voor chemicaliën en bacteriën.

 3. Zoals altijd draag ik een mondmasker en nu een wegwerpschort.

 4. Zoals altijd verse 'table protection towels' bij elke klant.

 5. Zoals altijd wordt na elke klant al het materiaal (vijlen, freesbitjes, andere tools, frees, beide lampen en de stofafzuiging) gereinigd met Clinilotion (70% alcohol) of Barbicide.

 6. Na alle klanten wordt dagelijks nog een extra grondige reiniging en ontsmetting van alle gebruikte tools uitgevoerd in het ultrasoontoestel met Podisonic of Dürr ID 213.

 7. Zoals altijd krijgen freesbitjes hun dagelijkse reiniging en ontsmetting met 'Dürr ID 220 boren-desinfectie'.

Alle bovenstaande punten zijn verplichte maatregelen die de verschillende beroepsfederaties overeengekomen zijn met de regering, zodat wij zo goed en zo lang mogelijk onze job kunnen uitoefenen en jullie verwennen.

>>>


Dankjewel voor jullie begrip!

Veel liefs en tot snel!

#StaySafe

#SamenTegenCorona
2 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven